Взривиха банкомат в Казанлък

08:00, 20 авг 18 25 618 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Банкомат беше взривен тази нощ в Казанлък. Според свидетели обирът е извършен от четирима маскирани мъже. Предполага се, че откраднатата сума е между 30 и 50 000 лева.

Обирът е извършен малко преди 3 часа, когато гръм събужда живущите в блок 31 в квартал "Васил Левски". Според свидетели четирима маскирани с качулки са успели да вземат касетите с парите.

"Чу се много силен гръм. Аз помислих, че е гръмнало не знам нещо голямо. Много силен гръм и излезнах на терасата, то тъмно нищо не се вижда и после слезнах. От другия блок един човек каза, че около четирима човека ли, петима нещо от тоя сорт каза, че са бягали, видял да бягат", коментира Ангел Ангелов за БНТ.

Крадците са избягали пеша, въпреки че според криминалисти наблизо ги е чакал автомобил. Охранителните камери около мястото не са успели да запишат извършителите. 

Банкоматът е бил зареден в сряда миналата седмица със 70 000 лева. От взрива са нанесени материални щети на магазина, където се е намирала машината и са изпотрошени стъклата му.

Извършителите се издирват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама