Юношите на „Нефтохимик” завършиха наравно с „Черно море”

10:14, 09 апр 17 / Спорт 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Добрата форма на „Нефтохимик” U19 продължава. Момчетата на Николай Кръстев завършиха наравно 0:0 при домакинството си на „Черно море”, съобщиха от ръководството на „Нафтата”. Така тимът от Бургас продължава да печели точки през 2017 година, които ще се окажат решаващи в битката за спасение в Елитната юношеска група.

Срещата с „моряците“ предложи много здрав футбол, като домакините от „Нефтохимик” могат да съжаляват, че не спечелиха, тъй като малко преди края на срещата Симеон Русев нацели гредата. В следващата среща „шейховете” гостуват на ЦСКА-София.

Междувременно, родените 2004 година, водени от Георги Терзиев, спечелиха гостуването си на „Карнобат” с 5:4. „Нефтохимик” поведе с 5:0, след което  двамата треньори направиха множество смени. Това доведе до активизиране в редиците на „Карнобат” и те върнаха 4 гола, но в крайна сметка „зелените“ запазиха гол аванс и спечелиха срещата.

В първенството на „футбол 7“ родените 2007 година деца, водени от Веселин Добрев, се наложиха над „Поморие” с 2:1.

Един от най-силните тимове от школата на „Нефтохимик” деца, родени през 2006 година, участват този уикенд на много силен международен турнир в Трявна.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама