„Большой Московский Цирк” омагьосва в София, Пловдив и Русe

11:52, 19 апр 17 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Большой Московский Цирк” идва в България и с двучасовите си представления ще омагьоса жителите на София, Пловдив и Русе, съобщиха представители на шоуто в България. Представленията ще са на 20 май в София - „ Арена Армеец”, 22 май Пловдив - „Колодрум”, 24 май Русе - “Булстрад Арена”. Безплатно ще влизат децата до 7 години, ако не заемат отделно място, а родителите трябва да удостоверят възрастта с акт за раждане. Цената на билетите за спектакъла са от 40 до 100 лв.
 
Снимка: личен архив на  „Большой Московский Цирк”
 
Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка. Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения, съответстващи на апартаменти в 5-звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване. Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете. Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.
 
На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета. 
 
Фен базата на “Большой Московский Цирк” е огромна - от световни рок легенди , като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата, когато са във Франция!
 
Снимка: личен архив на  „Большой Московский Цирк”
   
Мащабната продукция превишава 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа. Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография. 
 
Снимка: личен архив на  „Большой Московский Цирк”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама