Туристическа борса „Вашата ваканция“ ще се проведе във Флората

16:36, 19 апр 17 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

15-ото издание на  туристическа борса "Вашата ваканция" ще се проведе на 20 и 21 април в Експозиционен център "Флора", съобщиха от Община Бургас. Акцентът на изложението тази година е ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за вътрешен туризъм, кадрите в туризма.

Новите туристически обекти и маршрути ще бъдат представени в Бургас както на туристическите фирми, така и на гражданите и гостите на града, които търсят почивки в страната. Своите маршрути за учебни екскурзии и "зелени" училища могат да направят и учебните заведения.

Участниците в изложението ще представят възможности за масов, селски, екологичен, планински, приключенски и културно-познавателен туризъм.

Съпътстващата програма на Туристическа борса "Вашата ваканция" в Бургас ще следва основната идея - промотиране на възможностите за туризъм в България. Акцент ще бъде поставен върху туристическите обекти в община Бургас. Презентации ще направят още общините Стара Загора, Ловеч и Приморско.

Кръгла маса на тема "Кадрите в туризма като фактор за качествени туристически услуги и продукти" ще се проведе на 20 април. Ще бъдат обсъдени важни въпроси, отнасящи се до учебните заведения и бизнеса, както и ролята на местната и държавна власт.

Дискусията се организира от Областна администрация - Бургас.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама