„Златната ябълка на успеха“ помага на студенти да открият призванието си

13:31, 25 апр 17 25 730 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За пета поредна година ще се състои кариерното изложение „Златната ябълка на успеха“. Събитието среща компании от всички икономически сектори, които предлагат работа и стаж на студенти от Факултета по класически и нови филологии (ФКНФ), Факултета по славянски филологии (ФСлФ) и Стопански Факултет (СтФ) към Алма Матер. Тазгодишното издание ще се проведе на 27 април (четвъртък) от 10 до 17 часа в Аулата на Софийски университет. В рамките на предстоящия форум, студентите ще могат да се запознаят с представители на 25 фирми от различни индустрии - ИТ, телекомуникации и BPO, консултантски и рекламни агенции, производители, търговски представители, финансови институции и други.

„Бих го препоръчала, тъй като дава реална преценка за пазара в момента, какво е търсенето и колко сме конкурентноспособни като филолози. И не на последно място – на изложението има толкова много фирми, с възможности за развитие, че ще е голям пропуск, ако не го посетите.“ - казва за изложението Илияна Новакова, бакалавър по „Японистика“ от СУ, намерила работа в миналогодишното издание.

Работодателите ще предоставят на участниците във форума и много награди – електронни устройства, технологични средства, дигитални CV-та, обучения и други материални награди. На събитието ще има и дискусионен форум, с участието на Horizons Bulgaria и rabota.bg, на тема „Как да избера най-доброто предложение за работа“, това съобщават организаторите на събитието.

Регистрацията, за желаещите да се включат, продължава до 26.04.2017 г. Всеки студент може да се запише безплатно.

Повече информация, записвания за „Златната ябълка на успеха“ и кариерни консултации, може да откриете във фейсбук страницата на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама