"Славия" няма право на грешка срещу "Верея"

11:09, 01 май 17 / Спорт 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Славия" приема "Верея" в двубой от група "А" на втората осмица на първенството.  Двубоят е от 17:30 часа на националния стадион "Васил Левски". В него възпитаниците на Владимир Иванов-Фугата нямат право на грешка. Причината е, че те се намират на трето място в класирането - позиция, която ще засили отбора към битките за оцеляване. 

Столичани изостават с две точки от съперника си и още направят всичко възможно още днес да излязат пред тях.

Самочувствието на дома­кините бе сериозно разклатено в предишния кръг, когато Ботев ги победи с 3:0 в София. Тогава белите така и не успяха да се противопоставят на съперника и изиграха слаб мач.

Очаква се срещу "Верея" титулярно място да получи нападателят Ивайло Димитров - Косъма. В последните срещи вместо него за върха на атаката бе предпочитан юношеският национал до 19 години. 

Едва ли Владимир Иванов ще направи други промени по състава, тъй като не разполага и с голям избор. Очаква се по кри­лата да са Сердер Сердеров и Божидар Васев, а играта на столичани да връзва Иван Минчев. В халфовата линия пък ще си партнират Емил Мартинов и Стефан Велев. Възможно е Мартинов да отстъпи мястото си на Карабельов. В защита ще са Пашов, Стефан Велков, Петко Хри­стов и Омар.

Велков ще бъде наблюдаван от чуждестранни скау­ти. Играчът не скри, че към него има интерес от няколко клуба и през лятото може да се стигне до трансфер. Тогава от "Славия" може да си тръгне Александър Бранеков. Причината е, че белите ще продължат линията с налагане на млади таланти.

Вече е ясно, че от клуба следят ситуацията около селекционера на юношите до 19 години Ангел Стойков, който може да получи тре­ньорски пост на тима от "Овча купел".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама