Хип-хоп звездите Павел и Венци Венц излизат тази вечер на открита сцена в Сливен

12:49, 01 май 17 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С концерт на хип-хоп изпълнителите Павел и Венци Венц ще завърши откриването на 50-то издание на Майските дни на културата „Сливенски огньове тази вечер – 1 май. Събитието ще се проведе на площад „Хаджи Димитър”. Церемонията ще започне в 20 часа, когато кметът Стефан Радев и представители на абитуриентите в града ще запалят символния огън на празниците. След това, на открита сцена ще се проведе концертът на Венцислав Чанов и Павел Николов, по-известни като Pavell & Venci Venc‘. Те са сред най-креативните, продуктивни и обичани хип-хоп артисти на българската музикална сцена.

Влюбват се в музиката още като деца.

През 2012 г. Павел и Венци се срещат и започват да творят заедно. Скоро след това получават покана за участие в клуб и започват да приемат правенето на музика по-сериозно. Първата песен, която записват заедно, е "Бакшиш за лека нощ". Следват я "Dubstep, Sex And Tattoos", "Батман", „Съседа”, „Fuck Love”, както и продуцираните от Virginia Records "Знаеш ли кой видях?" и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей, „Изгрева и залеза” със Сантра, „Ще живеем вечно” с Donna, „9” на Pavell и Irina, „Ядрена поезия”, „Albert Einstein”, „Единствената“ с Моисей, „2 х 2“ с Пламен и Иво, „MUTE”, „Как стана така“...

Освен като автори и изпълнители на своя репертоар, двамата активно работят по текстовете и аранжиментите на парчета за свои колеги, сред които „Стъпка напред“ на Михаела Маринова, „Избран“ на Невена Пейкова, „Теб си пожелах“ на Ана Мария и Богомил, „Любов за пръв път“ на Михаела Маринова, Невена Пейкова и Кристина Дончева, „Спомени в прахта“ на Люба Илиева и др.

Павел и Венци Венц са водещи на музикалния формат „Гласът на България”.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама