Гледайте кулминацията в Шампионската лига в ексклузивна Мач Зона

17:05, 01 май 17 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Футболното зрелище в Шампионската лига наближава кулминацията си за 2017 г. – „Реал“ (Мадрид), „Атлетико“ (Мадрид), „Ювентус“ и „Монако“ влизат в полуфинални битки, които ще изпратят победителите до битката за най-желания трофей на стадион „Милениум“ в Кардиф. 

Страхотно изживяване, споделено с приятели, очаква и феновете в София за предстоящите решителни битки в Шампионската лига. Българските запалянковци имат шанс за изключително футболно преживяване в ексклузивна Мач Зона в центъра на София. Тя е създадена, за да вдъхнови феновете да споделят футболната страст и да превърнат вечерта на мача в истински спектакъл за себе си и най­-близките си приятели. 

Във времена, в които все повече запалянковци избират да гледат мача вкъщи сами вместо да се съберат навън с приятели, истинските фенове, любители на емоцията, получават интересно предизвикателство – да преминат пречките, за д аса заедно. Всеки има шанс да получи достъп до ексклузивната Мач Зона – за целта трябва да убеди двама свои приятели персонално по телефона тримата да отидат да гледат заедно решаваща битка от Шампионската лига. 

За достъп до Мач зоната в центъра на София желаещите трябва да се обадят от телефонните инсталации на входа на Зоната на бул. „Александър Стамболийски“ 49 или в The Mall на „Цариградско шосе“. Обаждането от някой от телефоните трябва да е в ден, в който има мач от Шампионската лига. 

Запалянковците, които успеят да убедят по телефона двама свои приятели в рамките на 60 секунди да гледат мача във въпросната вечер с тях, ще получат част от код, който отключва вратата на ексклузивната Мач Зона. Трите събрани части са и пълният код ­ резервация пред екрана за двубоите между „Реал“ (Мадрид) и „Атлетико“ (Мадрид) на 2 май и „Монако“ и „Ювентус“ на 3 май, както и реваншите между тези отбори на 9 и 10 май в специална обстановка. Предизвикателството, наречено The Phone Call, отваря вратите към ексклузивната Мач Зона. Тя е оборудвана с гейм­конзоли, удобни кожени кресла, 55­-инчови телевизори и свободен бар, които очакват само най­-верните почитатели на легендарния футболен турнир за една истинска шампионска вечер. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама