Лек автомобил "яхна" мантинелата и се обърна по таван на АМ „Струма” край Дупница

21:20, 01 май 17 25 202 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лек автомобил се качи върху мантинелата и се преобърна по таван на АМ "Струма" край Дупница, по чудо при каскадата няма пострадали, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент стана към 19 ч. при 61-и километър в платното в посока София, на 1.5 км. преди отбивката за Дупница, Бобов дол и Кюстендил.

На плавна лява крива лекият автомобил Ланчия, движещ се в посока София, се отклонява надясно, десните колела се качват върху началото на забитата в земята мантинела. Тя подейства като обръщач при каскадите, изпълнявани на две странични колела. Десетина метра десните колела се плъзгат върху мантинелата, а левите - по асфалта. След това автомобилът се обръща, пада на лявата си страна, а след това и по таван, после се завърта на пътното платно, обръщайки се обратно на посоката си на движение. Лайсна от мантинелата се забива като сабя под предния мост, без да прониже купето и нарани хората вътре. Двамата пътници - мъж и жена остават да висят в купето на коланите си с главите надолу. Преминаващи им помагат да излязат, като за щастие никой не е пострадал.

На място пристигнаха две патрулки, причините за инцидента се изясняват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама