Велизар Енчев: Това е най-неморалното правителство

08:32, 04 май 17 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Велизар Енчев за втори път са във властта ОП за втори път са във властта, тъй като в първия кабинет подкрепяха 100% дейността на правителството на Б. Борисов.  Бих дал едно много силно определение, това е най-неморалния кабинет за тези 27 години, защото коалиционният партньор,  този т. нар. от мен патриотарски фронт изцяло изменя своята програма и я остава в ръцете на Бойко Методиев Борисов. Това заяви журналистът и бивш независим депутат Велизар Енчев пред Нова телевизия. 

"Сидеров преди 12 години влезе в парламента с риторика и 12 точки на Атака и сега се отказа от тях. Той от русофил се превърна в русофоб, тъй като влезе в правителство, което ще работи за санкциите на Русия. Щях да забравя и за златото на Дънди прешъс. ТВ Алфа манипулира и се опитва да излъже аудиторията. Сидеров го направи, тъй като има дела за пробация, той е най-послушния в този кабинет. Към Каракачанов и Симеонов питам, каква е тяхната експертиза на единия в армията на другия в демографската криза.

Това ще е гаранция за тотална зависимост на двамата вицепремиери от патроитарския фронт, каквото реши Бойко Борисов това ще изпълняват", коментира Енчев новия кабинет. 

ОП няма да дадат спокойствието на Борисов, което искаше от РБ, въпреки че Петър Москов не беше кротък. Сидеров донесе доста гласове на ОП. В. Симеонов трябва да знае, че за демографската политика е важно дали ще действа един закон, който преди 2 години , юли приеха - Закона за българското гражданство, който даваше съвършено облекчена процедура за взимане на българско гражданство, коментира Б. Димитров. Той смята, че с този закон ще бъде решена демографската криза. Историкътговори за бесарабските българи и за македонците. "Трябва да разберете, че във висока цивилизована страна със социални осигуровки и детски надбавки не се решава демографската гриза", отсече Б. Димитров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама