Маратон на настолните игри се провежда във Варна

09:15, 04 май 17 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Социалната чайна във Варна е домакин на Маратон на настолните игри, предназначен за младежи на възраст от 14 до 29 години. Съорганизатор е Младежкият информационно-консултантски център „Варна” с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Центъра за развитие на човешките ресурси.

В рамките на три поредни вечери от 18 до 21,30 ч. всеки желаещ  може да играе настолни игри и чрез тях да развие умения за стратегическо планиране, комбинативност и работа в екип. На разположение са игри като Катан, Cards Against Humanity, Финансови потоци, DixIt, както и класическите табла, шах и др. В края на всяка вечер е предвидена кратка дискусия с най-важните научени уроци от игрите и как да бъде приложено наученото в реалността извън настолните игри.  Участието в игрите, които започнаха от вчера, е безплатно.

В рамките на инициативата, част от Европейската седми;а на младежта, всички желаещи могат да използват услугите на консултантите на МИКЦ Варна – психолог, социален работник, консултант „Доброволчество“, консултант „Личностно и кариерно развитие“ и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама