Вежди Рашидов: Аз дойдох от ателието си и съм реализиран човек

09:45, 04 май 17 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благодаря за доверието, което Борисов ми е гласувал. Законът не ми разрешава да взема еднолични решения, така че не съм аз този, който е дал къщата на Киро Японеца. Този висш орган не е от министерството, а от 22 души и нямам какво да говоря. Това заяви бившият културен министър Вежди Рашидов пред bTV. 

Премиерът Борисов има право да прави размествания в кабинета "Борисов III". Тези хора, интелектуалци, 7 години стоят под прозореца на културното министерство. Аз съм на 66 г. и още един мандат значи да си отида на 70. Аз съм склуптор и дойдох от ателието си и съм един реализиран човек. Сега искам да правя склуптори и една хубава изложба. Аз щадя и здравето си след толкова силна емоционалност. Още не сме възприели, че някой може да си подаде оставката. Да си министър не е най-приятното нещо, което може да се случи на един човек, коментира Вежди Рашидов.

Като гледам отстрани, патриотите са амбициозни хора, заедно са седнали с ГЕРБ, защо да не изкарат 4 години. Когато човек започва нещо е хубаво да го изкара, а не да останат нереализирани. Пожелавам им успешен мандат. На Борисов ще помагам от парламента, не сме се разделили аз съм единствения министър с два мандата в културата. С Бойко Борисов се работи леко и лесно. Не е вярно, че е диктатор. Той е диалогичен и изслушващ екипа си. С него се работи прекрасно и е добър държавник, Рашидов похвали премиера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама