Сервират напитки с дронове на плажа

15:31, 04 май 17 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 Дронове ще сервират напитки на плажа следващия уикенд, когато във ваканционното селище Албена ще се проведе второто издание на единствения по рода си в България Дрон фест, съобщиха организаторите.

Проявата се организира от Българската дрон асоциация и туристическата компания.

Първият ден на феста - 13-и май, е определен от организаторите като Национален ден на дрона.

Посетителите ще бъдат забавлявани с атрактивни игри с дронове, които включват разпръскване на конфети от въздуха и безплатни полети с публиката. Състезателен елемент от фестивала е и изготвяне на отборно въздушно видео за ваканционно селище „Албена“. Най-добрият филм ще бъде отличен на церемонията по награждаване в неделя, а неговият автор ще получи като награда уикенд за двама, осигурена от домакините.

Тази година обаче организаторите провеждат и специална томбола за зрителите, регистрирали се на 13 май. Осем души ще могат да спечелят напълно безплатен полет с балон с топъл въздух. Победителите ще могат още на следващия ден да полетят над прекрасния плаж на Албена.

Много настроение ще предизвика и предвидения конкурс „Мис и Мистър Дрон“, които ще бъдат избрани от посетителите, които са се регистрирали на място или през сайта.

Игрите ще бъдат съпроводени от акробатично шоу на пясъка и парад на хвърчилата, а когато се стъмни – диджей парти ще вдигне градуса на настроението. Националният ден на дрона ще бъде изпратен в 22 часа, отново на плаж Ганвие, с красиви фойерверки. 

Амбициозно организаторите планират и провеждане на флашмоб с посетителите, който ще бъде заснет от „механичните птици“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама