„ Левски “ си връща обичаен „заподозрян“

16:41, 04 май 17 / Спорт 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обичайният „заподозрян“ за завръщане в „Левски“ Владимир Гаджев отново може да акостира  на „Герена“, твърди вестник„Меридиан Мач”, позовавайки се на сигурен източник от „синия” лагер.

 Халфът, който изпадна с отбора на Ковънтри в четвърта дивизия на Англия, със сигурност напуска клуба в края на сезона и ще се превърне в свободен агент.

Гаджев минава за един от любимците на старши треньора на „сините" Николай Митов. Наставникът иска да вземе Гаджев за заместник на Георги Костадинов, който на 99 процента напуска отбора след края на сезона.

Той категорично отказва да преподпише договора си със ,сините" към този момент, въпреки че клубът му предлага сериозно увеличение на заплатата.

Полузащитникът се прочу, докато играеше в Левски с постоянните си твърдения, че иска трансфер зад граница. Той няколко пъти се сбогуваше с фенове и съотборници, но в крайна сметка оставаше на „Герена".

Завръщането на Владимир Гаджев ще е само малка част от планираната кадрова промяна, която Николай Митов и Даниел Боримиров готвят през паузата. Треньорът и спортният директор работят по мащабна селекция, която включва най-вече попълнения от чужбина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама