Невяна Владинова: Усещаме любовта на българската публика и това ни помага

19:15, 04 май 17 / Спорт 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Определено да играеш пред родна публика е малко по-напрегнато, но е и много приятно. Усещаме любовта й и това ни помага. Надявам се да ги зарадваме повече от миналата година.” Това заяви Невяна Владинова преди старта на Световната купа по художествена гимнастика в София, съобщи

 БГНЕС. От 5 до 7 май гимнастички от 27 държави ще си оспорват отличията в зала „Арена Армеец”. В състезанието ще участват някои от най-големите млади звезди в този спорт, сред които Дина Аверина и Алексадра Солдатова от Русия, както и Катерина Халкина и Алина Харнашко от Беларус.

„Не мисля, че Русия са изпратили състезателка, която може да бъде подценена. Гимнастичките, които са тук са много добри и ще ни бъдат добра конкуренция. Основните ни съперници са гимнастичките на Русия, Беларус, Израел и Украйна”, допълни още Владинова.

Своите впечатления от наближаващия турнир сподели и другата ни представителка в индивидуалната надпревара Катрин Тасева. „Чувстваме се прекрасно, страшно сме мотивирани и наистина нямаме търпение да започне състезанието. На мен ще ми е за втори път да играя на Световната купа, тук в България. Много ми хареса, обичам нашата публика и начина по който ни подкрепя”.

Индивидуалната надпревара в многобоя стартира утре в 12.00 часа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама