ОИЦ- Русе променя програмата си за празничния 9 май 

11:29, 09 май 17 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Събитията са по повод 9 май, Деня на Европа, и 10-годишнината от членството на България в Европейския съюз. Под мотото „Европа в Русе“ центърът организира от 12.00 до 16.00 часа на площад „Свобода“ пред Община Русе изложба на проекти, които вече са успешно реализирани в Русе с финансовата подкрепа на Структурните и инвестиционни фондове през програмен период 2007 – 2013 и които предстоят да се случат през настоящия период 2014 -2020. 

Областният информационен център ще раздава информационни материали за актуални и предстоящи процедури и е подготвил забавна викторина с награди за посетителите на изложбата. Освен това те ще получат покани и за празничния концерт вечерта от 19. 00 часа в зала „Филхармония“, бившия Дом на културата до Парка на младежта.

Концертът е  от класически произведения на европейски композитори в изпълнение на оркестъра на Държавна опера – Русе под диригентството на Владимир Бошнаков. "С Йохан Щраус, Панчо Владигеров, Петко Стайнов, Йоханес Брамс, Антонин Дворжак се надяваме русенци да преживеят удоволствието от хубавата музика", съобщават още организаторите на събитието.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама