“Анонимните”: Светът да се готви за Трета световна война

13:18, 09 май 17 / Свят 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известната потайна групировка „Анонимните“ разпространи видео, с което призовава хората по света да се „подготвят“ за Трета световна война.

„Налице са всички признаци за предстоящата война на Корейския полуостров", казва групата в зловещия шестминутен клип, публикуван в YouTube, информира БГНЕС.

Хакерите правят няколко твърдения за скорошните военни движения в региона - както и предупрежденията, направени от Япония и Южна Корея за предстоящи ядрени атаки от север, когато огласиха страшното си пророчество за войната.

"Гледайте как всяка страна придвижва стратегически парчета на място", казва организацията с прословутия роботизиран глас. "Но за разлика от миналите световни войни, макар че ще има наземни войски, битката вероятно ще бъде жестока, брутална и бърза. Тя също така ще бъде глобално опустошителна, както на екологично, така и на икономическо ниво."

Според „Анонимните“ тестът миналата седмица на междуконтинентална балистична ракета „Минитмън 3“ от страна на Тръмп , съчетан с неотдавнашно предупреждение от страна на японски служители към гражданите, които им казаха да се подготвят за евентуална ядрена атака, са в крайна сметка доказателство за конфликт между САЩ и Северна Корея.

„Това е реална война с реални глобални последствия. “

„Анонимните“, които са определяни като глобална мрежа от хакери, имат намерение да разпространят „факти, които правителството не желае вие да знаете . Групата твърди, че САЩ и Южна Корея работят заедно за запазване на мира в региона, заедно с Китай и Филипините, но техните опити достигат „до ушите на глухия“. Те твърдят също така, че Вашингтон работи заедно с Австралия, изпращайки на ротационен принцип 1000 американски войници в страната, заедно с бойна група на един самолетоносач.

Според групата друг явен знак за предстоящата война са проведените наскоро разговори между президента на САЩ и президента на Филипините.

„Подгответе се за тгова, което следва“, предупреждават „Анонимните“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама