„Титан Груп” ще чисти в Раднево

13:33, 09 май 17 25 570 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) отказа образуване на производство по жалбата на консорциум „Еко Раднево” срещу решение на община Раднево по  обществената поръчка „Събиране и транспортиране на битови отпадъци и поддръжка на улиците и местата за обществено ползване на територията на Община Раднево”, с което за изпълнител е обявен Консорциум „Титан Груп ”.

Според доклада на специалната комисия, публикуван на сайта на Общината, тя е разгледала офертите на трима участници: Консорциум  „Еко Раднево” , Консорциум „Титан Груп” и Консорциум „Чистота Раднево”.

След цялостното разглеждане и оценяване на офертите,  Комисията класира участниците в процедурата по следния начин: първо място: Консорциум „Титан Груп” София, с  комплексна оценка 81,786 точки (от 100 възможни), второ място Консорциум „Еко Раднево”  Нова Загора с комплексна оценка 58.992 точки  и трето място Консорциум „Чистота Раднево” София с комплексна оценка 50.365 точки.

Комисията предлага на кмета на община Раднево да сключи договор за възлагане на обществена поръчка, с предмет: „Събиране и транспортиране на битови отпадъци и поддръжка на улиците и местата за обществено ползване на територията на Община Раднево“, открита с Решение № 117 от 16.01.2017 г., с участника, класиран на първо място консорциум „Титан Груп”.

Договорът с изпълнителя се сключва за една година, а прогнозната му стойност е 2.8 млн. лв.  Предвидени са и санкции за неизпълнение на задълженията на почистващата фирма.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама