Антикварен салон, фермерски пазар и бебешки куклен театър през уикенда в Бургас

07:00, 13 май 17 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Годишният летен антикварен салон ще се проведе днес в Бургас, съобщиха от Общината. Той ще събере антиквари и колекционери, които ще изложат старинни предмети, военноисторически обекти, филателия, пощенски картички, нумизматика, мебели, накити, порцеланови и бронзови фигури, часовници, книги и други редки и интересни вещи за размяна и продажба (непредставляващи държавно историческо наследство). Интересът към Антикварния салон през изминалата година събуди огромно любопитство сред посетители и гости на Бургас. Съобразявайки се с желанието на публиката, организаторите ще превърнат тази среща между хора, история и колекции в традиция. През 2017 година Антикварният салон ще има своите три издания през месеците май, юли и септември.

Салонът ще бъде отворен безплатно за посетители днес от 8:00 до 14:00 ч. в зала 2 на Експозиционен център "Флора" в Морската градина.

Днес и утре се организира пети пореден фестивал във Флората.

Неделният фермерски пазар за натурални и биосертифицирани продукти, който традиционно се провежда на "Славейковото пазарче", отново ще бъде съчетан с духовната храна, от която имаме не по-малка нужда. На посетителите ще бъдат предложени оригинални ръчни творби, а в арт зоната посетителите ще имат възможността да бъдат нарисувани с къна, да си направят оригами и да оцветяват български шевици върху торбички от плат, които могат да използват като по-добрата алтернатива на торбички за пазаруване. Няма да липсва и благотворителният базар - "Сърце за животните".

От 17.00 часа днес се очаква и спектакъл за бебета. Представлението "ДЪГА" е първото по рода си театрално явление в нашия град, насочено именно към най-малките.  Местата са ограничени, така че ако искате да си запазите предварително билети, можете да го направите на телефон: 0886 11 08 68.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама