„Бизенсът в действие“ в Русе

10:06, 13 май 17 25 508 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Бизнесът в действие“ е интерактивен форум за студенти. Инициативата на Професионален клуб AIESEC при Русенски университет стартира днес от 11 ч. в Аулата на Втори корпус на русенската алма матер, съобщиха оттам.

Събитието събира на едно място симулации, предизвикателства и иновативни идеи, представени от водещи компании и утвърдени специалисти. „Бизнесът в Действие“ е платформа, стремяща се да изгради мост между студентите и бизнеса. Тази година ще се проведе трето поредно издание на събитието в град Русе.

През първия ден делегатите ще навлязат в желания фокус, чрез представени по интерактивен начин тенденции и иновации от дадената среда. Траковете по интереси за тази година са „Бизнес и предприемачество“, „IT“ и „Култура и образование“.

Вторият ден е посветен на практическия опит - при попълване на регистрационната форма участниците ще имат възможност да изберат в кой от казусите да се включат. Това ще им даде възможност да се потопят в рамките на един ден в атмосферата на избраната компания, разрешавайки истински казус от нейната практика.

Гост-лектори на събитието ще са Никола Илчев - Основател на eCommerce Academy, Венцислава Николова - Директор на отдел "Подбор и развитие на човешките ресурси" - Еконт Експрес ООД, Алекс Кондов - Програмист и създател на уеб блога "THE SAVAGE MIND" и Петър Пройков - Сътрудник привличане на участници - Заедно в час.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама