От Варна започва обиколката на автокиното

11:17, 13 май 17 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две от най-добрите и нашумели български продукции – „Воевода” и „Докато Ая спеше”, ще гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино до края на май. Градовете, в които ще има прожекции, са 10.

Автокиното отваря врати на 19 май във Варна. Всеки следващ ден прожекциите ще са в различен град – Добрич, Русе, Велико Търново, Плевен, София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Бургас. Всеки месец на една и съща дата в тези градове ще се излъчват по две до три прожекции. Киновечерите ще представят актуални български и чужди продукции.

Автокиното се състои се от голям външен филмов екран – 5 х 10 м, на височина от земята 2 м, операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг. В рамките на това затворено пространство посетителите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили. Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота за града, която е изписана на екрана.

Билетите се купуват предварително на www.avtokino.bg или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50 - 60 автомобила.

Графика и местата на прожекциите може да видите тук.

Билетите са на цени 7 лв. за деца до 14 г. и 8 лв. за възрастен. За хора в неравностойно положение входът е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама