Юношите на „Нафтата” станаха шампиони

20:45, 13 май 17 / Спорт 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Формацията U17 на „Нефтохимик” спечели днес домакинството си на „Несебър” с 3:1 и кръг преди края успя да си гарантира първото място и шампионската титла, съобщиха от ръководството на бургаския отбор. През цялата година играчите на Господин Господинов показаха постоянство и страхотен футбол, с което съвсем заслужено завършват на лидерската позиция. В днешната среща „зелените“ също играха на ниво и след попадения на Йолиян Милков и Христо Янков (2) успяха да се наложат над коравия си съперник.

Друг силно представящ се отбор от школата на „Нефтохимик”, тимът U15 завърши 0:0 с отборът на „Бургас Спорт”, а с това равенство момчетата на Милен Христов си подпечатаха визите за републиканското първенство за втора поредна година.

В градско дерби днес, родените 2007 година, водени от Иван Дончев, завършиха 1:1 с „Черноморец” в първенството на „футбол 7“. През целия мач „Нафтата” надиграваше „Черноморец”, но малшанс не позволи на малките „шейхове“ да грабнат победата. Голът за „Нефтохимик” бе дело на Валеков в края на двубоя.

Родените 2004 година загубиха от „Несебър” с 1:5, като играчите на противника са с година по-големи, което наклони везните в тяхна полза. Единственото попадение за „Нефтохимик” бе дело на Рамис Ерсоев след заучена комбинация от корнер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама