Ротарианското движение в Русе отбеляза 80 години от създаването си

22:44, 13 май 17 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес Ротари клуб "Русе" и Ротари клуб "Русе-Дунав" честват 80 години от началото на благотворителната си дейност в Русе, като във връзка с това бяха организирани редица събития в града. 

Концертът изнесе любимата на поколения българи Тони Димитрова, който се състоя на централния градски площад "Свобода", а феновете на рока имаха възможност да чуят и група "Сода Акустик". По време на концертите бе изтеглен и победителят от играта на Ротари клубовете в града – „Опознай Ротари“.

 

Домакин на заключителното събитие бе Гранд хотел "Рига", където на официална вечеря бяха поканени близо 100 видни русенски личности - ротарианци, управници, университетски преподаватели, журналисти, бизнесмени и гости. Президентите на русенските Ротари клубове Свилен Кунев и Евгени Велковски бяха отличени с плакет за дейността на подопечните им организации. Директорът на ОП "Русе Арт" Мариян Савов връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов, който отправи благодарности за благотворителната дейност на доброволците и пожела още дълги години ползотворно сътрудничество. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама