Харманли подкрепи кампанията #ЗаНики

07:00, 14 май 17 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Над 1 700 лева събраха харманлийци в помощ на Ники снощи. Концертът се проведе под мотото „Деца помагат на деца”. Той бе организиран от МВР и Областна дирекция на МВР Хасково, с подкрепата на община Харманли.

„Благодаря Ви за това, че помагате на Ники, че не спирате да й давате сили и най-вече за това, че давате пример на възрастните с безкористната си подкрепа за Ники, каза областният управител Станислав Дечев се обърна към участниците и организаторите на концерта.

Кметът на Харманли Мария Киркова също поздрави организаторите и заяви  подкрепа за Ники, за нейното семейство и за всички, които помагат за лечението на момичето.

Николета е дъщеря на загинал полицай. В процеса на продължителното й лечение МВР организира поредица от благотворителни инициативи в подкрепа на Ники, припомни директорът на ОД МВР Хасково Ангел Цанков.

На Ники й предстои трансплантация на стволови клетки. В момента тя и майка й са в Истанбул, където се провежда поредния етап от лечението.

Всички, които имат желание, могат да преведат средства в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама