Дариха медицински чанти на Спешния център в Стара Загора

07:30, 14 май 17 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Центърът за спешна медицинска помощ в Стара Загора получи 27 медицински чанти. Дарението е предоставено от Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

На връчването присъстваха заместник-кмета на община Стара Загора Красимира Чахова, председателят на Търговско-промишлената палата Стара Загора Олег Стоилов и Добромира Петрова, представител на Мол Галерия.

Дарението представлява 25 лекарски чанти и 2 спешни чанти на стойност 4600 лв. То стана възможно благодарение на средства набрани по време на Международния кулинарен фестивал, който се проведе в МОЛ Галерия – Стара Загора. Срещу минимално дарение от 3 лева, в подкрепа на каузата, посетителите на събитието можеха да дегустират местни специалитети, чудесни вина и напитки, и кулинарни специалитети от страните участнички, приготвени по време на презентациите. Дарения предоставиха и фирми от Стара Загора.

С набраните средства по време на фестивала, по желание на Центъра за спешна помощ, бяха закупени 2 вида медицински чанти. Те ще бъдат разпределени между деветте филиала в региона.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама