Бомба пред къщата на бащата на Антонио Милошоски

12:26, 14 май 17 / Свят 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обезвредена е бомба, поставена в село Ижище на задната врата на къщата на бащата на бившия външен министър на Македония и известна фигура във ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, предаде БГНЕС.

Това съобщи самият той в профила си в Туитър. Според думите му в обезвреждането на взривното устройство са участвали специалисти по антитероризма от Прилеп и Скопие. Бащата на Милошоски имал късмет, че не натиснал силно вратата при отварянето. Когато разбрал пред какво се е изправил , веднага информирал органите на реда. „Смятам заплахата срещу баща ми за индиректна заплаха срещу мен, свързана с моята политическа дейност и начин на мислене“, пише Милошоски. Той подчертава:“Борбата за демокрация, с думи, с позиция, с патриотизъм за отечеството ще продължи с ненамален ентусиазъм“.

Милошоски препоръчва на хората от „криминално-политическия“ подземен свят да не се правят на УДБА-шки откачалници (УДБА – тйните служби на бивша Югославия – бел. ред.) и да оставят на мира родителите, жените и децата.

В критичния ден 27 април Милошоски определи действията на лидера на СДСМ Зоран Заев като опит за създаване на паралелен парламент и за запушване на устите на депутатите. Заев е тежко изнудван от чужденци и наркобосове, които му помагат през цялото време. Поради тази причина той иска да сформира паралелни структури. Това е призив за конфликт и за държавен преврат, каза Милошоски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама