Стотици пяха заедно с Тони Димитрова в центъра на Русе

14:07, 14 май 17 / Култура 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На Голямата сцена на тринадесетото туристическо изложение „Уикенд туризъм“ снощи, за русенци, гостите на града и по повод 80-годишнината на Ротари клуб в Русе снощи пя обичаната Тони Димитрова.

Нейният рецитал беше последван от рок-концерт на група "Сода Акустик". Водещ на събитието беше актьорът Башар Рахал. По време на концерта Тони Димитрова изтегли победителя от играта на вестник "Утро" и Ротари клубовете в нашия град– „Опознай Ротари“, съобщиха от Община Русе.

Тони Димитрова получи красив букет от кмета Пламен Стоилов. Той я поздрави, че отново е в нашия град, който както самата тя призна – много обича.

Малко по-рано вчера, на сцената се изявиха и талантливите възпитаници на вокална група „Приста“ към Общински младежки дом – Русе с ръководител Доротея Бальовска.

В туристическото изложение тази година се включиха 163 организации, като по този начин „Уикенд туризъм“ се класира на престижното второ място по посещаемост и интерес, след столицата София, изпреварвайки Велико Търново и Варна.

Тазгодишната програма включваше нови инициативи, сред които „Фестивал на Дунавската кухня“, който има за цел да възроди и презентира кулинарния туризъм. Над 800 бяха участниците в забавно предизвикателство – опознавателната игра „На лов за истории – записките на един пътешественик в Русчук“, като чрез загадки, включилите се опознаха крайдунавския град.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама