Дебатират предучилищното образование в Търговище

07:00, 26 май 17 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Публичен дебат на тема „Предучилищното образование в община Търговище – достъп, качество и политики“ ще се проведе днес в Търговище. Организатор на събитието е Клубът на Нестопанските организации. Поканени са родители, персонал от детски градини, представители на местна власт и държавните институции, граждани и граждански сдружения.

 


"Ще имате възможност да се запознаете с резултатите от Изследването на родителските нагласи по този въпрос, да споделите своето мнение и да направите своите предложения по темата. Инициативата е още една възможност всички, които имат отношение към предучилищното образование на децата от 3 до 6 години да обединят усилията си в името на тази толкова важна за всички задача: ранното детско развитие." обявиха организаторите. 

В рамките на проект за осигуряване на достъп за всички деца до качествено предучилищно образование, екипът на Клуба работи в детските градини в селата на общината. Припомняме, че в края на месец март организацията стартира проучване дали родителите са доволни от детската градина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама