Започна набирането на заявки за Funcity +

09:24, 04 юни 17 / Култура 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До края на юни творци със свежи идеи на възраст от 15 до 35 години, младежки организации и неформални групи от България и цяла Европа могат да кандидатстват за участие в младежкия фестивал Funcity +, който е част от концепцията „Варна – Европейска младежка столица 2017“. Тази година той ще се проведе от 30 август до 3 септември в зоната за обществен достъп на пристанище Варна, съобщиха организаторите.

Форматът надгражда досега провежданата инициатива и цели да предостави възможност за идентифициране и дългосрочно развитие на талантите на младите хора у нас и в Европа. Фестивалът е с некмерсиална цел. По-голямата част от събитията в рамките му са безплатни. Организатор е сдружението „Варна – ЕМС“, а основен партньор – Община Варна.

Апликационната форма за заявяване на участие може да се изтегли от адреса  http://www.funcityplus.bg/forma-za-kandidatstvane-2017/

Изпращането на заявка не гарантира участие във фестивала. Селекцията на кандидатите се базира на няколко критерия: съответствие на целите и приоритетите на Европейската младежка столица, наличие на творчески и новаторски подход, ефективност на разходите, обществена разпознаваемост и учстойчивост. Заявки за участие се приемат до 1 юли, а одобрените кандидати ще бъдат обявени до 20 юли.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама