NAZARETH репетират под звуците на Верди в Пловдив

17:21, 04 юни 17 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 18 юни в магическата обстановка на Античния театър, именитите музиканти ще изпълнят легендарната балада “Love hurts”, както и всичките им незабравими хитове. Шотландската банда пристига у нас на 17 юни и ще репетира под звуците на музиката на Верди, тъй като ден преди да излязат на сцената на Античния театър, там ще се проведе събитие на Държавна опера–Пловдив – операта “Травиата”.

С впечатляващи визуални ефекти, шоуто на титаните на хард рока под звездите на Пловдив ще бъде гарантирано незабравимо преживяване за публиката в стария град. Рок иконите от NAZARETH споделят, че са истински развълнувани от предстоящия концерт, именно заради уникалната локация. Самият Pete Agnew, басист и един от основателите на култовата формация разкрива, че няма търпение да разгледа забележителностите на Пловдив. 

Концертът на NAZARETH у нас е част от турне, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция. Паралелно с участията си, рок величията подготвят и нов албум, който се очаква да излезе на пазара през 2018 година. Епичното шоу на великите музиканти е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама