Благотворителен концерт в помощ на Ники ще изнесат студенти от Музикалната академия

18:25, 04 юни 17 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благотворителен концерт ще изнесат днес от 18 часа студенти от Националната музикална академия „Панчо Владигеров”. Проявата ще е в залата на висшето музикално училище в столицата. Това съобщиха организаторите на благотворителната кампания.

Снимка: Организаторите

Средствата от концерта ще бъдат преведени по сметката на Ники. Организатори на събитието са фондация „ ЗАЕДНО С НАС” и НМА „Проф. Панчо Владигеров”. Участници са студентите от класовете на проф. Анатоли Кръстев, гл. ас. Атанас Кръстев и ас. Христо Танев.

Вчерашният благотворителен концерт в читалището на квартал Макак събра 987.36 лева за лечението на Ники. Десетки дадоха подкрепата си на 17-годишното момче и семейството му. В концерта участваха самодейци от кв. Макак, Велики Преслав, село Царев брод, както и възпитаници от ЦДГ „Буратино”.

Концертът премина под мотото ”В ПОДКРЕПА НА НИКИ”.

Снимка: Организаторите

Организаторите на благотворителната кампания „Да помогнем на Ники” благодарят на Антония Кирилова и Самуил Илиев, всички участници и присъствали.

Вчера в подкрепа на Ники се проведе и благотворителен футболен турнир за купата на ПГПЧЕ. От предвидените девет срещи обаче се изиграха само четири. Проливният дъжд бе причината турнирът да бъде прекратен.

Снимка: Организаторите

Организаторите на турнира обещаха в края на учебната година да има спортен празник, където купата да бъде спечелена.

Снимка: Организаторите

Ники страда от туморно образувание, лечението на което се извършва в Турция. По прогнозни данни лечението е оценено на 65 хиляди лева.

Снимка: Организаторите

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама