В Левски ще се проведе пети мажоретен фестивал

18:50, 04 юни 17 25 430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Петото издание на  мажоретния фестивал "С танц и красота да направим по-добър света ”  ще се проведе на 10 юни в град Левски под патронажа на кмета Любка Александрова, информират организаторите. Състави от училища и читалища във Враца, Мездра, Ловеч, Павликени, Летница, Велико Търново,Горна Оряховица и Левски ще дефилират  от 11.00 ч . на площада, след което ще изнесат празничен концерт. 

Фестивалът  няма да има  конкурсен характер. Всички състави ще получат сертификат и плакет за участие. Целта е хората в Левски  да изпитат удоволствие от красотата и разнообразието на мажоретните танци. 

Друга важна идея на форума е да бъде популяризирана извънкласната дейност като превантивна мярка срещу рисковото поведение сред подрастващите, поясниха от  Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН ) , която е един от инициаторите на мажоретния фестивал. 

Последният-четвърти поред  мажоретен фестивал в града се проведе през 2015 година, като се обмисля възможността той да започне да се провежда всяка годна, казаха още от община Левски. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама