МС решава за прогнозното разпределение на разходите по подготовката за председателството

05:58, 14 юни 17 / Политика 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На редовното заседание на Министерски съвет се очаква да бъде разгледан проект на решение за предложение до президента за награждаване на Янко Димитров с орден „Св. Св. Кирил и Методий“ първа степен, предаде БГНЕС.

Ще бъде разгледан и доклад за утвърждаване на разходите за командировки в страната за първото тримесечие на 2017 г. на заместник министър-председателите, министрите, органите към Министерския съвет. Очаква се да бъде одобрен проект на постановление за изменение и допълнение на тарифата за таксите, които се събират от Българската агенция по безопасност на храните, приета с постановление № 375 на Министерския съвет от 2011 г.

Министрите ще решават и за проект на постановление за изменение и допълнение на постановление № 67 на Министерския съвет от 2017 г. за одобряване на прогнозно разпределение на разходите по подготовка и провеждане на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. и на допълнителни разходи за 2017 г.

Последна точка от заседанието ще бъде проект на решение за приемане на доклад за състоянието на администрацията през 2016 г. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама