Депутатите ще разгледат законите за движение по пътищата и енергетиката

06:04, 14 юни 17 / Политика 25 254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази седмица депутатите ще започнат програмата си с първо гласуване на Законопроект за изменение на Закона за движение по пътищата, с вносители Цветан Цветанов и група народни представители, предаде БГНЕС.

Предстои второ гласуване на Законопроект за допълнение на Закона за енергетиката, с вносители Делян Добрев и група народни представители, приет на първо гласуване на 1 юни 2017 г.

Комисията за защита от дискриминация ще направи своя отчет за 2016 г.

Депутатите ще подложат на първо гласуване Законопроект за допълнение на Кодекса за социално осигуряване, с вносители Корнелия Нинова и група народни представители. Това ще бъде разгледано като точка първа за четвъртък – 15 юни 2017.

Предстои и първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Изборния кодекс, с вносители Цветан Цветанов и група народни представители, Мустафа Карадайъ и група народни представители. Това ще бъде точка втора в четвъртък.

Надзорният съвет на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол ще направи отчет за осъществяване на процеса на приватизация и следприватизационен контрол за периода 1 януари - 30 юни 2016 г., както и отчет за осъществяване на процеса на приватизация и следприватизационен контрол за периода 1 януари - 31 декември 2016 г.

Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси ще представи Годишния доклад за дейността на комисията за 2016 г.

Редовният парламентарен контрол е в петък. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама