Димитър Пенев: Това, което прави Бербатов ще подпомогне талантливите деца на България

15:35, 14 юни 17 / Спорт 25 272 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Това, което се прави от Митко Бербатов и неговите колеги ще подпомогне тези талантливи деца. Вярвам, че всеки един от тези големи футболисти, които ще видим довечера ще опита да покаже какво може.” Това заяви треньор номер 1 на България за 20 век Димитър Пенев по повод предстоящия благотворителен мач между фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, който ще се проведе тази вечер на Националния стадион Васил Левски, предаде БГНЕС.

„Ще видим известни футболисти, които са спечелили всичко в спорта. Идват тук за една благотворителна организация, която е много богата на таланти и то във всички сфери – в музиката, в спорта и т.н.

Легендарният специалист бе сред официалните гости на представянето на новата книга на Христо Стоичков „88 съвета от номер 8“. “Стоичков си е Стоичков. Футболист, който се е доказал на най-голямата сцена – световни и европейски финали, клубни турнири и т.н.”

Пенев коментира и темата за националния отбор и поражението с 1:2 от Беларус преди седмица, както и шансовете ни за класиране на Мондиала през 2018 в Русия. „Не мога да коментирам защо сме загубили от Беларус. Има си треньори, ръководство, които ще направят анализ. Мога само да пожелая на отбора успех в предстоящите мачове, но и да играят с по-голям хъс, по-смело и да успеят да разкрият истинските си качества. Дано в предстоящите мачове да успеем да объркаме сметките на Франция, Швеция и Холандия, въпреки че това са водещи отбори в Европа. Според мен имаме шансове”, допълни още легендарният треньор. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама