С уникално шоу „Двореца“ в Балчик откри летния сезон

17:23, 14 юни 17 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С неповторима шоу програма културният център „Двореца“ в Балчик отбеляза началото на летния сезон, съобщиха от държавния културен институт.

Класа, стил и добро настроение завладяха Нимфеума - най-романтичното кътче в бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария, където тя е празнувала рождените си дни и е посрещала височайши гости.

Специален гост бе една от най-емблематичните звезди на поп-музиката в България Кристина Димитрова. Тя изпълни някои от незабравимите си хитове, които многобройната публика запяваше още с първите акорди. Певицата поздрави всички гости с  най-новата си песен "Сладолед".

Ивайло Колев, който влезе в ролята на водещ, зарадва присъстващите с песента, донесла му голямата награда в конкурса "Бургас и морето" - "Без теб".

 

 

В продължение на два часа топ модели дефилираха на открита сцена на Нимфеум.Нестихващи аплодисменти съпроводиха елегантната колекция на младия дизайнер Андрей Николов, който работи в модна къща "Яша". Публиката имаше удоволствието да се наслади и на елегантна колекция рокли "Маркос" на "Мери Фешън", както и на бижутата на "Мери блу". 

Директорът на ДКИ КЦ "Двореца" Жени Михайлова припомни някои от знаковите събития в културния календар на „Двореца“ това лято. Сред тях са джаз концерт на Крейг Бейли, мюзикълите "Котки" на Андрю Лойд Уебър и "Тримата мускетари" с участието на Ованес Торосян, балетна гала  с фрагменти от "Ромео и Жулиета",  "Лебедово езеро", "Кармен" , "Отело", "Дон Кихот" са само част от  мероприятия, на които  жителите и гостите на Балчик и посетителите на архитектурно-парковия комплекс ще имат възможност да се насладят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама