ЦСКА-София постигна престижна победа над руски гранд

08:38, 22 юни 17 / Спорт 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на ЦСКА-София постигна изключително престижна победа над петкратния шампион на Русия Зенит Санкт Петербург в контролна среща играна в Австрия. Това съобщи БГНЕС.

„Червените” се наложиха над своя съперник с 2:1, като попаденията за тях бяха дело на Фернандо Каранга и Кевин Меркадо съответно в 45-ата и 63-ата минути. Преди това Андрей Панюков бе извел руснаците напред, след като се разписа в 16-ата минута.

Играчите на Стамен Белчев можеха да запишат дори по-изразителна победа, но пропуските пред противниковата врата ги лишиха от това.

След срещата наставникът на „армейците” сподели, че е останал доволен от показаното от своите футболисти, но призна, че те имат още какво да подобряват. „На този етап резултатът не е най-важното нещо, по-скоро това е играта. Мисля, че днес в по-голямата част от мача направихме добри неща, видях скорост в нашата атака, въпреки че имам още претенции към хората, които играят в предни позиции. На моменти трябва да бъдем по-убедителни, по-търпеливи във владеенето и разиграването на топката, както и да имаме по-голяма активност в атака”, заяви след срещата Белчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама