Предстои най-мащабният български сериал

15:20, 13 дек 17 / Култура 25 529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-мащабният български сериал "Скъпи наследници" започва по bTV на 15 януари.

Най-мащабната продукция в областта на телевизионното кино, сериалът " Скъпи наследници", ще сложи своето начало през новата 2018 година от средата на месец януари.

Зрителите предстои да проследят сюжета на комедийната драма в рамките на 170 епизода, които ще бъдат излъчвани в ефира на bTV всеки делничен ден от 18:00 часа.

Историята на сериала разказва за голямо семейство, заживява на село заедно, заради завещание и наследство в размер на 1,2 млн. евро.

Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх за една година без да напускат селото за повече от 12 часа.

Тези сблъсъци ще променят героите, техните желания и принципи, а ценностите на патриархалното семейство се сблъскват с това на модерното.

"Скъпи наследници" е първият български телевизионнен сериал, за чието заснемане е построено автентично българско село.

Сцени има и от различни градски среди, както и на няколко световни локации.

Актьорският екип ще събере някои от най-обичаните и известни актьори, които ще застанат рамо до рамо с новото поколение кино и телевизионни надежди - Досьо Досев, Цветана Манева, Веселин Калановски, Койна Русева, Филип Аврамов, Искра Донова, Димитър Банекин, Ивана Папазова, Георги Кадурин, Виктория Колева, Вальо Танев, София Бобчева, Антоний Аргиров, Лорина Камбурова, Петко Венелинов, Рая Пеева, Юлиян Петров, Дарин Ангелов и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама