Рейнолдс дава костюма си от „Дедпул“ за благотворителност

12:20, 05 апр 18 / Любопитно 25 580 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският актьор Райън Рейнолдс ще предложи розова версия на костюма си от „Дедпул“ на търг. Събраните средства звездата ще задели за благотворителност - в полза на фондация за борба с рака.
Първата лента за антигероя на Marvel се появи на бял свят в началото на 2016 г., а към момента снимачният екип начело с режисьора Дейвид Лич работи върху втория филм от поредицата. Той се очаква да направи световната си премиера на 18 май.
„Този костюм не прилича на нищо друго на света, както и самият Дедпул не може да бъде сравнен с никой друг супергерой. С него можем да ударим раковите заболявания така, както той бие своите врагове", намигна Рейнолдс в социалните мрежи по повод търга, като допълни, че костюмът е подходящ, както за разходка до магазина, така и за сватба.

За да имат шанс да се сдобият с лота, феновете трябва да внесат най-малко 10 долара във Фондацията LetsFCancer. Колкото по-големи са даренията, толкова шансът за получаването на костюма става по-голям. За превод от 5000 долара Рейнолдс обещава да запише лично гласово послание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама