Тимати скандализира с новата си песен (ВИДЕО)

17:50, 05 апр 18 / Любопитно 25 1160 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-успешният руски RnB изпълнител Тимати, който ще се завърне отново у нас с уникален летен лайв на 28 юли на Cacao Beach, успя да скандализира цяла Русия. Поводът е премиерата на новото му парче „Х#ёвая песня“, в което както подсказва заглавието му, съдържа изцяло провокативен, нецензуриран текст. 

Още с представянето си, песента предизвика небивал интерес, успявайки да провокира безброй коментари от страна на многобройните фенове на звездата. Предвид „цветущия“ и пиперлив текст, в медиите масово се заговори, че новото парче на хитмейкъра ще бъде спряно, а отговорните органи в Русия са били сезирани. 

Като цяло „Х#ёвая песня“ изцяло се отличава от стила на Тимати – в нея се редуват рими за изневяра, предателство и куп обидни слова. Това несъмнено накара най-големите фенове на певеца да повдигнат въпроса дали в любовния живот на певеца всичко е наред. По последна информация настоящата приятелка на хитовия изпълнител е не коя да е, а една от най-красивите и успешни топ модели в Русия – Анастасия Решетова, която е и втора подгласничка на Мис Русия 2014. 

А ето как коментира новата си песен звездата: „Да напишеш хубава и красива песен в днешно време не представлява трудност. Сега всички могат да правят такива. Но да напишеш х#ёвая – това си е изкуство!“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама