НАП- Хасково продава мотоциклет, ''БМВ'' и трактор

14:40, 25 юни 18 25 550 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мотоциклет ‘’Suzuki’’, лек автомобил ‘’БМВ’’ и колесен трактор продават в областта публичните изпълнители от Националната агенция за приходите. Днес и утре кандидат-купувачите имат последна възможност да огледат лично превозните средства, да подадат ценови предложения за закупуването им и да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени на активите.

Мотоциклетът е производство от 1991 година, мощността му е 75 kw и се движи с бензин. Оценен е на 1 200 лв. Колесният трактор е на дизел и стартовата му цена започва от 4 000 лв. И двете превозни средства се намират в Узунджово и могат да бъдат разгледани на адрес там днес и утре от 9 до 17 часа.

‘’БМВ-то’’ е от 2005 г., тъмносиньо на цвят, с румънска регистрация и в добро състояние. Продава се от публичен изпълнител от НАП София, но се намира в Свиленград, на граничен пункт „Капитан Петко войвода“. 11 300 лв. е първоначалната му цена. Документи за участие в търга за автомобила се приемат най-късно утре в сградата на териториалната дирекция на приходната агенция в София.

Подробности за тези и други търгове са публикувани в интернет страницата на НАП www.nap.bg . От офиса в Хасково уточняват, че с приходите от продажбите на превозните средства ще бъдат частично погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните им собственици.

Продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От НАП препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама