Звезда от „Три билборда извън града“ пристига в София

12:20, 23 юли 18 / Култура 25 523 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Aмериканският актьор и музикант Кейлъб Ландри Джоунс, който само за последната година се включи в две ленти, превърнали се в основни претенденти за „Оскар“, ще пристигне в България. 28-годишната звезда ще се включи в снимките на лентата The Outpost, която ще събере на родна територия още знаменитости от ранга на Орландо Блум и синът на Клинт Истууд – Скот.

Продукцията, която ще бъде режисирана от Род Лори, е вдъхновена от реални събития и ще се фокусира върху битката при Камдеш. Историята ще следва сюжетните завои в книгата на Джейк Тапър - The Outpost: An Untold Story Of American Valor.

Към момента проектът е на етап предпродукция, като клапата се очаква да щракне в София още през следващия месец. Кога по-конкретно очакваме звездите у нас обаче все още не е ясно.

По данни на Movie Insider, Блум ще се превъплъти в лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, който губи живота си на фронта в Афганистан. На Джоунс и Истууд-младши пък ще са поверени ролите съответно на агент Тай Мичъл Картър и сержант Клинтън Ромеша – и двамата са носители на Медала на честта, връчван от президента на Щатите от името на Конгреса.

Любителите на седмото изкуство вече познават Кейлъб Ландри Джоунс от участието му в хитовите през последната година заглавия „Бягай!“ и „Три билборда извън града“. Припомняме, че първото от тях грабна „Оскар“ за оригинален сценарий преди броени месеци. „Три билборда извън града“ пък си завоюва награди на Американската филмова академия за актриса в главна роля (Франсис Макдорманд) и актьор в поддържаща роля (Сам Рокуел). Самият Джоунс също се разписа с отличия покрай участията си в двата филма. Заедно с останалата част от актьорския екип на „Бягай!“ той взе приз за най-добър каст от националния борд на критиците. За включването си в ролята на рекламния агент, станал жертва на темперамента на местния полицай Диксън (Рокуел) в „Три билборда извън града“, Джоунс взе статуетка от американската актьорска гилдия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама