Бургазлии недоволстват от шума и мръсотията при ремонта на улиците в града

16:30, 23 юли 18 25 537 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Затворени все още централни улици, шум от тежка техника, прахоляк, и отлив на клиенти от търговски обекти, които се намират в близост до ремонтираните участъци, от това се оплакват най-много бургазлии. Докато живеещите в зоната около изкупните и довършителните дейности негодуват от шума и прахоляка, то търговците, които са останали на тази улица, отчитат рязък спад на оборота. 

„Бях в САЩ, там ремонтите се правят за една седмица, ние ги правим за половин или една година… Страшно много се забавиха. Захванали са се с хиляда неща, а всъщност нищо не е довършено… Ремонтите все пак са временни, надявам се до края на юли да свършат. Живея на ул. „Лермонтов“, приех шума като нещо неизбежно… Става от зле по-зле откакто са започнали ремонтите. Пред моя магазин всичко беше разкопано. Това се отразява и на заплатите ни. Има и много боклуци. Хората се възмущават … Много е шумно. Аз мога да вляза с магазина си, но клиентите не успяват. Мръсно и прашно е.“

Хората са единодушни, че по този начин визията на самата улица се променя положително, но не разбират защо за ремонта на много къси улици са нужни месеци за обновяването им, съобщи БНР. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама