Издирват заподозрян за убийството на жена в Благоевград (ОБНОВЕНА)

07:40, 27 юли 18 25 662 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изходите на Благоевград, както и ГП Е-79, са блокирани от полиция, която претърсва всеки излизащ от града автомобил. Акцията е предприета към 3 ч. тази нощ с цел издирване на заподозрения за тежко убийство от тази нощ. Убита е 58-годишна собственичка на заведение.

Тя е открита пред бл. 17-Б в жк. „Струмско”. Най-вероятно престъплението е станало около 2 ч. през нощта. Жената е починала от силна кръвозагуба, след като ѝ е прерязана сънната артерия. До тялото ѝ е открита счупена бутилка от бира.

Огледът на местопрестъплението продължи близо 5 часа. Има заподозрян за жестокото убийство. Преди седмица той е пребил 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на заподозрения.

"Казвам това, което знаем до момента. Допускаме, че извършителят е познавал жертвата. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да е имал участие, но доказателства засега няма", каза Арнаудова.

Мъжът е живеел с дъщерята на убитата. В града се говори, че той е криминално проявен, пребивал близки на убитата жена, изнасилвал жените, с които е живял.

По думите на Румяна Арнаудова преди няколко дни дъщерята на жертвата подала сигнал в полицията, че автомобилът й е бил отнет незаконно, а преди това е преживяла побой от свой познат.

След сигнала е започнало досъдебно производство и разпити на свидетели. Днес е трябвало да бъде разпитан и мъжът, заподозрян за убийството на майката.

Полицейските патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. "Струмско" в посока Симитли, проверяват всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама