Кои са петте най-желани зодии?

22:00, 27 юли 18 / Любопитно 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всички ние се стремим да се харесаме на противоположния пол и да направим добро впечатление, за да пленим сърцето на нашия избраник.

Но на пет зодии това им се получава съвсем естествено и не е нужно да полагат почти никакви усилия, за да привлекат вниманието на противоположния пол. Ето кои са те.


Дева

Девите са изключително привлекателни и чаровни, а чувството им за хумор и уместните теми за разговор, мигновено грабват вниманието на човека отсреща. Леко загадъчни, мили и умни, те успяват да спечелят сърцето на почти всеки, който ги опознае. Девите са точно от онези хора, които винаги си тръгват с телефонен номер и обещание за втора среща.

Водолей 

Истински чаровници, които са по-мълчаливи, но точно с тази си загадъчност привличат вниманието на противоположния пол. Водолеите притежават характерна грациозност и класа. Техните движения са секси, стилът им стилен, а разговорите им - интелигентни. Трудно обаче може да спечелите доверието им, затова влезте в техния тон на поведение и  ще имате големи шансове да спечелите вниманието им.

Козирог

Това, което другите не забелязват в Козирога е чувствителното сърце, което се крие зад строгото изражение на лицето. Рядко дават израз на чувствата си, предпочитат да ги запазят за себе си.

Ако Козирогът се влюби, то тази любов обикновено ще завърши с брак, тъй като те предпочитат да поемат своите ангажименти тихо и сериозно. Представата им за романтика е малко консервативна. Тези хора са истински джентълмени, а дамите са аристократично-галантни. Смелостта е първото нещо, което ще ви омае в момичето от зодия Козирог.  Зад нейното естествено поведение се крие смела и силна личност.

Стрелец

Стрелците са много свободолюбиви, те са пътешественици по душа и се чувстват в свои води, докато обикалят света. Въпреки това те винаги търсят онази сродна душа, с която да преживеят най-върховните моменти в живота си.

Човекът, който ще издържи на темпото им, не се открива никак лесно. Това е причината Стрелците понякога да са необвързани за много дълги периоди или да се задомяват по-късно. Когато все пак открият този човек, те му се отдават напълно и често искат цялото му време само за себе си.

Овен

Овенът е независим, импулсивен, непрекъснато в движение и трудно се задържа на едно място. Но точно тази импулсивност и страст са опияняващи и са привлекателни за останалите. Той е победител както в спалнята, така и във всеки друг аспект на живота. Добре е да знаете - захващайте се с хора от тази зодия, само ако ви стиска това състезание.

Възможно е да се превърнете в роб на желанията на Овена, докато отчаяно се опитвате да следвате неговото темпо. Но ако вече ви е качил на борда – дръжте се здраво.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама