Дядо намери изгубената си преди 52 години брачна халка

21:30, 27 юли 18 / Любопитно 25 835 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дядо от Великобритания е на "седмото небе" от щастие, след като е намерил изгубената си преди 52 години брачна халка, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.
 
Еди Стокоу е младоженец от пет месеца, когато през март 1966 г. халката му изчезва, докато играе крикет на игрище близо до дома си в Консет, графство Дърам.

"Бях съкрушен. Търсих халката си навсякъде. Седмици наред ровичках игрището като забулена сова, но безрезултатно", разказва 73-годишният пенсиониран учител.

Дядото впоследствие отказва предложенията на съпругата си Джийн да му подари друга халка за някоя годишнина от сватбата им. "Оригиналната ми халка е незаменима", отсича той.

Двамата със 75-годишната му съпруга в крайна сметка се прощават с надеждата да намерят пръстена. Поради тази причина изненадата на Еди е огромна, когато 81-годишният му брат Били се обажда с новината, че халката е открита на същото игрище, където я изгубил преди 52 години.

"Когато си я взех и я показах на жена ми, тя се разплака от радост", казва Еди Стокоу. "Вече не се разделям с халката и гордо я нося на кутрето си, тъй като ми е отесняла", допълва дядото.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама