Задържаха мъж, изнасилил и блудствал с 14-годишната дъщеря на жена си в София

12:25, 27 юли 18 25 524 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Задържаха 32-годишен мъж от София, изнасилил и блудствал с 14-годишна в столичния квартал "Младост", съобщиха от прокуратурата.

Задържаният Р. Петров се съвкупил с 14 годишната М., като употребил за това сила, след което извършил блудствени действия спрямо същото лице, отново чрез употреба на сила. Драматичното действие се развило на 25.07.2018 г., около 08.00 часа в апартамент в столичния квартал. Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за това.

Извършителят и пострадалата се познавали, като Петров имал интимна връзка с майката на М. - Х. В деня на извършване на престъплението Х. уведомила обвиняемия, че е бременна и очаква дете от него.

Петров не е осъждан, спрямо него има налагано административно наказание „глоба“.

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Петров за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 28.07.2018 г. – за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама