Заподозреният за убийството в Благоевград се е самоубил, обграден от полицията в с. Бараково

12:30, 27 юли 18 25 662 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Основният заподозрян за убийството на 58-годишна жена в Благоевград е открит мъртъв в обградена от полицията къща в село Бараково. 40-годишният Радослав С. се е застрелял с ловна пушка, твърдят източници на полицията.

Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният, съобщава NOVA. Има един задържан. Неговата самоличност на този етап не се знае.

По-рано баретите блокираха село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал издирваният за убийството на бизнесдамата от Благоевград - Радослав С. - Соколето. 

Основният заподозрян в убийството на 58-годишната собственичка на едно от най-известните заведения в града, е известен на полицията рецидивист, който е лежал в затвора за изнасилване. Преди дни той е пребил дъщерята на жертвата, с която живеел на семейни начала. От тогава мъжът е обявен за издирване, а полицията е предприела всички мерки по недопускане на излизането му от страната.

Убийството е станало около 1.00 часа през нощта. Такси е оставило жертвата пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила. Жената е починала в резултат на огнестрелна рана в областта на гърдите, обясни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама