Таксиметров шофьор от Лондон изхвърли клиент в безсъзнание от автомобила си (ВИДЕО)

16:58, 27 юли 18 / Свят 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Из британските медии се разпространи видеоклип, показващи момента, в който таксиметров превозвач издърпва за краката безсъзнателен пътник от служебния си автомобил и го изхвърля насред оживен булевард.

Органите на реда искат да проследят отговорника за некоректната постъпка, като разпространиха кадри, заснети от близка камера за наблюдения.

Пътникът остава на улица в центъра на британската столица в продължение на няколко минути преди съграждани да му помогнат.

Кадрите показват, че е ударил главата си върху колата и пътната настилка, когато е бил свален.

Служител на лондонската полиция заяви за Independent: "Насилствеността към уязвимо лице и оставянето му да лежи по средата на пътя е ужасна постъпка и трябва да намерим човека, който е направил това".

Той добави, че 10 минути след изхвърлянето на пътника шофьорът отново се е върнал на улицата, но без таксито си.

Той все пак е разговарял с полицейски офицер, който е сред служителите, които се грижат за човека в безсъзнание, но е отрекъл, че жертвата, която е била приета в болница от парамедици е използвала услугите му на таксиметров шофьор.

 

[[{"fid":"116706","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":"Видео: The Telegraph(UK)"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":"Видео: The Telegraph(UK)"}},"attributes":{"alt":"Таксиметров шофьор оставя пътник в безсъзнание на шосето","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама