Остри критики към Барселона

22:41, 27 юли 18 / Спорт 25 648 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Барселона отнесе остри критики повреме на предсезонната си подготовка, която се провежда в САЩ под формата на приятелски мачове.

Повреме на полета мъжкият тим бе настанен в бизнес класата на самолета, докато дамският отбор на каталунците си прави компания в икономичната класа.
Из социалните мрежи се появиха общи снимки повреме на пътуването към САЩ, но се оказва, че непосредствено след това дамите са се върнали на местата си в икономичната класа.

Фенове на каталунките забелязаха, че снимките, публикувани в социалната мрежа Instagram, показват, че са направени в икономичната класа, докато дори мъжете от втория тим на Барселона (Б) изглежда са получили преференциални бизнес места.

На зададения от фен въпрос, защо главните футболисти от мъжкия и дамския отбор не са пътували заедно, отговорът бе, че екипът на жените е включен към пътуването в последния момент, което означава, че клубът е трябвало да организира всичко на практика в последната минута.
От щаба на Барселона също така заявиха, че в бизнес класата няма достатъчно места за настаняване на толкова много души, но като компенсация, клубът е резервирал две до три места за всеки играч в другата класа на самолета, за да се чувстват по-комфортно.

Заклетите фенове на тима запазиха мълчание по темата, като казаха: „Барселона е най-великият клуб в света!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама